Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 17 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Furtunuri pentru industria chimica

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Supertop ; Real ; Everest ;
Out Of stock
Descriere
Supertop - furtun de calitate premium pentru servicii de refulare, care datorită tubului din polietilenă reticulată poate vehicula o gamă diversă de substanţe chimice, produse petroliere (inclusiv aromate), uleiuri, excelent pentru solvenţi.

SUPERTOP/LL - furtun de calitate premium pentru servicii de absorbtie şi refulare, care datorită tubului din polietilenă reticulată poate vehicula o gamă diversă de substanţe chimice, produse petroliere (inclusiv aromate), uleiuri, excelent pentru solvenţi, etc.

SUPERTOP/LO - furtun de calitate premium, pentru servicii de absorbţie şi refulare, care datorită tubului din XLPE -polietilenă reticulată, poate vehicula o gamă diversă de substanţe chimice (solventi: acetona, toluen), produse petroliere (inclusiv aromate), uleiuri, etc.

ORLANDO - furtun pentru refulare cu tub E.P.R. realizat pentru a vehicula o gamă largă de substanţe chimice, acizi şi alcooli în timpul operaţiilor de producţie si transport. Este recomandat pentru transferul apei industriale, apei de mare şi în procesul de purificare a apei. Este executat conform normelor V.C.I.

CHEM ORLANDO/15 - furtun pentru refulare cu tub E.P.R. realizat pentru a vehicula o gamă largă de substanţe chimice: alcooli, solventi, etc.,în timpul operaţiilor de producţie si transport.

EVEREST - furtun pentru absorbţie şi refulare cu tub EPR realizat pentru a vehicula o gamă largă de substanţe chimice, acizi şi alcooluri în timpul operaţiilor de producţie şi transport. Este recomandat şi pentru transferul apelor industriale, apei de mare şi în procesul de purificare a apei. Nu este rezistent la uleiuri. Este executat conform V.C.I.

EVEREST /15 - furtun pentru absorbţie şi refulare cu tub e.p.r. realizat pentru a vehicula o gamă largă de substanţe chimice, acizi şi alcooluri în timpul operaţiilor de producţie şi transport. Este recomandat şi pentru transferul apelor industriale, apei de mare şi în procesul de purificare a apei. Nu este rezistent la uleiuri. Este executat conform V.C.I

REAL furtun cu tub din viton pentru industria chimică, utilizat la serviciile de refulare, special realizat pentru vehicularea substanţelor chimice sau petroliere extrem de corozive, produse cu un conţinut aromatic de 100% şi uleiuri fierbinţi, recomandat la încărcarea şi descărcarea cisternelor auto sau SNCFR.

PROVIDENCE - furtun pentru absorbţie (full-vacuum) şi refulare cu tub din viton, special realizat pentru vehicularea substanţelor chimice sau petroliere extrem de corozive şi uleiuri fierbinţi, recomandat la încărcarea şi descărcarea cisternelor auto sau CFR

PROVIDENCE/5/SPECIAL - furtun pentru absorbţie (full-vacuum) şi refulare cu tub din viton, special realizat pentru vehicularea substanţelor chimice sau petroliere extrem de corozive şi a uleiurilor fierbinţi, recomandat la încãrcarea şi descãrcarea cisternelor auto sau CFR

TEFLEX/LL /EN12115 - furtun de calitate premium pentru servicii de absorbtie şi refulare, care datorită tubului din FEP (teflon) poate vehicula o gamă diversă de substanţe chimice (acizi, solventi, etc).

TEFSTAR - furtun de calitate premium pentru servicii de absorbtie şi refulare, care datorită tubului din PTFE (Teflon) poate vehicula o gamă diversă de substanţe chimice (acizi, solventi, etc).

PHARMATOP - furtun de calitate premium, foarte usor, pentru servicii de absorbtie şi refulare, care datorită tubului din UHMWPE (polietilena reticulata) poate vehicula o gamă diversă de produse, in special farmaceutice, cosmetice, detergenti chimici pentru igienizari, vopsele si produse sanitare.

Descarca informatii suplimentare
Trimite mesaj
Din Gura in Gura