Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 17 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Furtunuri petrol

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Australia ; Genova ; Puertorico
Out Of stock
Descriere
OIL GPL Cord EN 1762:1997/M (D) furtun special conceput pentru a vehicula gaz petrol lichefiat (lichid sau gaz) si gaze naturale

AUSTRALIA - furtun de calitate premium pentru refularea si transferul produselor petroliere cu un conţinut aromatic de până la 30%, excelent pentru descărcarea tancurilor AUTO sau SNCFR, folosit si la pompele cu debit mărit.

PUERTORICO - furtun recomandat la absorbţia şi refularea produselor petroliere din tancurile auto sau CFR, rezistent la full vacuum, folosit pentru vehicularea produselor petroliere cu un conţinut aromatic de pana la 30%.

CARACAS - furtun flexibil recomandat la refularea şi absorbţia medie, rezistent la full vacuum, folosit pentru produse petroliere cu conţinut aromatic de până la 30%, la încărcarea şi descărcarea cisternelor AUTO sau CFR

CARACAS EVOLUTION- furtun flexibil si usor recomandat la refularea şi absorbţia medie, rezistent la vacuum, folosit pentru o gama variata de produse petroliere cu conţinut aromatic de până la 50%, la încărcarea şi descărcarea cisternelor AUTO sau CFR

OIL GENOVA - furtun pentru refulări grele, cu tub antistatic conform PTB (specificaţiile germane), utilizat la vehicularea produselor petroliere cu conţinut aromatic de pânã la 50%.

OIL GENOVA/LL - furtun destinat serviciilor de absorbţie şi refulare în condiţii grele, rezistent la vacuum absolut, cu tub antistatic conform PTB (specificaţiile germane), utilizat la vehicularea unei game variate de produse petroliere cu conţinut aromatic de pânã la 50%. Este executat conform normelor EN 12115/95

PUMPOIL (RED, GREEN) – furtunuri de calitate premium, executate special pentru pompele de alimentare cu carburanţi cu un conţinut aromatic de maxim 60%, folosite în benzinarii.

OIL MARSHALL - furtun cu construcţie uşoară dar folosit la refulări grele utilizat cu precădere la transferul produselor petroliere cu un conţinut aromatic de până la 50%, între docuri şi barje dar şi ca furtun plutitor. Este executat conform normelor UNI EN 1765: 99 tip L15 si BS 1435:87 tip L15.

OIL SEVEN - furtun cu o structură solidă şi totuşi flexibil, special conceput pentru încărcarea şi descărcarea bitumului cald din tancurile auto sau CFR.

MALMO - conceput pentru servicii de absorbţie şi refulare a uleiului pe circuitul de retur al instalaţiilor hidraulice. Poate fi utilizat şi pentru vehicularea produselor petroliere cu un conţinut aromatic de până la 20%.

OIL SAE/100/R4 - furtun conceput pentru absorbţia şi refularea uleiului pe circuitul de retur al instalaţiilor hidraulice. Este executat conform SAE /100/R4.

OIL AVIO tip B - furtun conceput pentru servicii de alimentare aeroportuară, executat conform BS 3158 certificat de BUREAU VERITAS cu aprobarea nr. BVITG944299.

PUERTORICO/5/SPECIAL - furtun pentru absorbţie şi refulare produse petroliere cu conţinut aromatic de maxim 50% din tancurile auto sau CFR, rezistent la vacuum absolut. Se poate utiliza submersat.

ON SHORE BAHAMAS - furtun din cauciuc construit special pentru evacuarea apei de ploaie care se depozitează pe tancurile plutitoare.

ON SHORE DOCKOIL - furtun pentru absorbţii şi refulări medii ale produselor petroliere cu un conţinut aromatic de max. 50%, executat special pentru încărcarea şi descărcarea produselor petroliere din tancuri şi barje.

ON SHORE TRANSOIL - furtun pentru absorbţii şi refulări grele, folosit pentru transferul produselor petroliere între tancuri petroliere şi barje, precum şi pentru alte aplicaţii industriale; este potrivit pentru produse petroliere cu un conţinut aromatic de max. 50%. Aprobat de BUREAU VERITAS din 21.06.1993 cu certificatul BVITG934390.

OIL COMPRESSOR furtun folosit in sistemele hidraulice pentru a transporta ulei hidraulic de temperatura inalta si presiune de 40 atm; are o buna rezistenta la uleiuri diatermice, aer cald si produse chimice slabe.

Descarca informatii suplimentare
Trimite mesaj
Din Gura in Gura